Forum

ogolne samopoczucie (madziiiiiia)
droga Madziu, take samopoczucie jest c alkiem normalne i prawidłowe. Widać, że Twoje ciało w odpowiedni sposób reaguje na pojawienie się nowej istotki. Muysisz w tym czasie dokladnie zadbać o siebie i zrobić serię odpowiednich badań. Ja miałam identyczne objawy w 6 tygodniu i niestety wiem jakie to jest dokuczliwe. Ale trzeba przez to przejść po prostu i cieszyć się tym, ze meleństwo pod Twoim sercem prawidłowo się rozwija.
(więcej...)

2
co sie dzieje w 6stym miesiacu? (klarka)
Hej. Własnie przechodze swoja pierwsza, dlugo wyczekiwana ciaze. Chcialam sie zapytac, co sie dzieje w brzuchu matki podczas 6 tygodnia ciazy [wlasnie w nim jestem]. Co prawda nie jestem zaniepokojona swoimi dolegliwosciami bo nie zauwazylam aby odbiegaly od normy, ale bardzo jestem ciekawa jak to wszystko wyglada.
(więcej...)

1
objawy w 6 tygodniu (Iga;))
Czy odczuwałyście już jakieś objawy w 6 tygodniu ciąży? Bo ja czuję się jakaś zmęczona, senna i jestem bardzo marudna, także piersi mnie już bolą. Czy to normalne? Słyszałam, że dużo dziewczyn nie odczuwa w tym czasie jeszcze nic.
(więcej...)

1
śluz w 6 tygodniu (Dagmara)
cześć dziewczyny ja jestem prawdopodobnie w 6 tygodniu ciąży, ciągle senna, głodna i zmęczona. Dziś, zaobserwowałam niepokojący objaw jakiś brązowawy śluz na bieliźnie. Wizytę mam za tydzień dopiero czy może to być coś niepokojącego?
(więcej...)

1

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co lepiej lata: szybowiec czy kowadło?

gerontologia_polska_2.gifnadcisnie_10.jpgpatologia_ukladu_zylnego.jpgforum_medycyny_rodzinnej_2.jpgendokrynologia_otylosc_4.gifdlawicapiersiowa.jpg